Valóra vált a Reszkessetek betörők 2: rossz gépre tettek fel egy 6 éves kisfiút Philadelphiában

4 hónap ezelőtt 17

A Spirit AIrlines fapados járatán utazott a kisfiú, akit a nagymamája Floridában várt, de a gyerek Orlandóban szállt le.

Casper, egy 6 éves kifiú csütörtökön utazott volna nagymamájához a flordiai Fort Myersbe Philadelphiából, de rossz gépre tették fel, így Orlandóban szállt le - írja a BBC. A kisfiút nagymamája, Maria Ramos várta, majd mikor észrevette, hogy nincs ott a gyermek, berohant a gépbe a légiutas-kísérőhöz, hogy kérdőre vonja. A légiutas-kísérő annyit mondott, nem utazott a gépen a fiú.

A gyerek végül maga hívta a nagymamáját Orlandóból, mire a nő 250 kilométert vezetett, hogy felvegye őt.

A nagymama a helyi tv-nek azt mondta, arra vár, hogy a légitársaság felvegye vele a kapcsolatot és adjanak magyarázatot a történtekre, hogy ki engedte fel rossz gépre a fiút.

A Spirit Airlines annyit ajánlott fel, hogy megtéríti a költségeket. Közleményükben pedig azt írták, komolyan veszik utasaik biztonságát, ezért belső vizsgálatot indítanak.

Az ilyen balesetek nem ritkák, teszi hozzá a lap. 2009-ben két kísérő nélküli lányt helyeztek el rossz Continental Airlines-járatokon az Egyesült Államokban. A légitársaság szerint kommunikációs zavar volt a személyzet között. 2019-ben pedig egy fiút a United Airlines németországi járatára tettek fel, miközben Svédországba kellett volna utaznia.