Varga Feri: „Bettivel úgy döntöttünk, hogy mi más utat választunk”

2 hét ezelőtt 15

[sz]Fehér Adél, Fotó: Facebook/Varga Feri[sz]
Varga Feri a Megasztár harmadik évadának második helyezettje lett, akkoriban ő volt az ország legismertebb fogtechnikusa. A műsor után aztán kiderült, hogy az akkor kétgyerekes apuka beleszeretett a Megasztár vokalistájába, és teljesen új életet kezdett – írta meg a sassy.hu.

Nem csak a szakmáját, az egész előző életét maga mögött hagyta. Azóta rengeteg év telt el, és döntése őt igazolta. Balássy Bettivel három gyerekük született, és most is boldogok együtt.

Csakhogy a kezdetek nem voltak egyszerűek. Így vall erről a Story magazinnak:
„Akárhonnan nézzük, egy álom teljesült azzal, hogy a zenéből élhetek meg. Amikor a műsor véget ért, a zenei világ egy teljesen ismeretlen terep volt számomra, ugyanis addig fogtechnikusként dolgoztam. Volt egy menedzserünk, aki mindent intézett, de

egy idő után Bettyvel rájöttünk, hogy mi nem akarunk sztárok lenni. Én szeretnék lemenni egy strandpapucsban a boltba anélkül, hogy lefotóznának. Szóval akkor hoztunk egy döntést, hogy mi más utat választunk.

Ez eleinte okozott nehézségeket, de ma már nagyon jól működik ez a dolog. Örülök, ha felhívnak, szívesen adok interjút, de nem ez a fontos, hanem a dalaink, a koncertjeink minősége”



Amikor arra terelődik a szó, hogy megviselte-e a második hely, amikor már tényleg karnyújtásnyira volt csak tőle a főnyeremény, így felel:
„Jól fogtam fel, hogy második lettem.

Ma is vidáman emlékszem az utolsó időszakra, amikor már csak ketten voltunk Rúzsa Magdival, készültünk a döntőre,

és nagy ritkán összefutottunk a hatalmas épületben. Nyilván jobb elsőnek lenni, de hosszú távon az a fontos, hogy ki hogyan sáfárkodik a műsor hozta lehetőségekkel, és akkor azért a második-harmadik hely is teljesen rendben van.”
Arra az esetre pedig, ha éppen nincsenek fellépéseik, mindketten új szakmát tanultak. Ferit már nem a fogtechnikusi munka érdekli, ő asztalos lett, Betti pedig tanít, és képzett lábápoló is.

[kapcsolodo]/istenes-bence-es-csobot-adel-videki-eletukrol-vallottak-emberek-nyaralni-jonnek-ide-es-mi-itt-lakhatunk/[kapcsolodo]