Varga Judit és Windisch László együtt bukkant fel Bogányi Gergely januári koncertjén

1 hónap ezelőtt 20

Nagy mosolyok, még nagyobb tapsvihar.

Együtt, egymás mellett ülve nézte végig Varga Judit volt igazságügyi miniszter és Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke január negyedikén, amikor Bogányi Gergely zongoraművész a Zeneakadémián koncertezett – szúrta ki a Gulyáságyú Média.

Az eseményről maga Bogányi is posztolt, a portál szerint pedig a képek között akadt egy, amelyen látható egymás mellett Windisch és Varga párosa, azonban míg a bejegyzés elérhető, a szerkesztési előzményekből látszik, hogy egy képet eltávolítottak belőle. Pont azt, amelyen Varga és Windisch egymás mellett láthatóak.

A koncertet azonban a közmédia rögzítette, ezen a felvételen pedig látható a páros. Ezeket a részeket a Gulyáságyú Média egy felvételre vágta:

Varga Judit és új párja, Windisch László a Zenekadémián

Cikkünk a témában: https://gulyasagyumedia.hu/?p=15149 Kérjük, támogassa a Gulyáságyú Média működését, támogassa a még megmaradt magyar független, minőségi újságírást: http://donably.com/gulyasagyumedia PayPal-támogatás: http://paypal.me/gulyasagyu Irakozzon fel YouTube-csatornánkra: https://www.youtube.com/@gulyasagyumedia?sub_confirmation=1 A Gulyáságyú podcast a Spotify-on: http://sptfy.com/gulyasagyupodcast, az Apple Podcasts-on: http://apple.co/44ALR1h és a TuneIn-en: http://tunein.com/radio/Gulyasagyu-p3702479 🎙️ http://facebook.com/gulyasbalazsoldal http://instagram.com/balazsgulyas http://twitter.com/balazsgulyas Hírportál: http://gulyasagyumedia.hu

Vargát és Windischt a kegyelmi botrány után fotózta le először kéz a kézben a 444 egyik olvasója.

A koncerten amúgy ott volt Orbán Viktor és Orbán Ráhel is.