Videó: John Travolta háza előtt egy sugárhajtású repülőgép parkol

1 hónap ezelőtt 6

Nem titkolta sosem a világsztár John Travolta, hogy rajong a repülésért és a repülőkért. Sőt, most már odáig fajult az imádata, hogy saját gépei vannak, melyek a 10 millió dolláros ocalai kastélyánál “parkolnak”.

A Hello Magazine egy videót is mutatott a Floridában található öt hálószobás luxuslakról és “birtokról”.

A 69 éves sztár a ’90-es években építette a házat. Az ingatlanhoz repülőteret és leszállópályát építettek, és két sugárhajtású gép parkol az otthona előtt, amelyek a lakásból kilépve akár egy percen belül felszállhatnak.

Travolta és volt felesége, Kelly Preston építették ki az 550 hektáros birtokot, amelyen most egy 3600 méteres kifutópálya, egy 7600 négyzetméteres kastély is áll.

A színész és lánya, a 23 éves Ella Bleu közösségi oldalán mutatják meg időnként a különleges otthonukat. A lakáshoz tartozik még egy 16 autós garázs, edzőterem, a kültéren egy medence, csúszda és golfpálya is.

Néhai felesége, Kelly korábban arról beszélt: “Johnnak mindig is az volt az álma, hogy repülők legyenek a kertjében – hogy gyakorlatilag a házhoz tudjon állni –, hogy amikor vacsorázni akarsz, csak ki kell lépned az ajtón, és felszállni”. Azt is elárulta, hogy előfordult, hogy férje repülővel járt munkába. A gyerekekkel este golfautóval mentek a landoló gépet megnézni, majd együtt tértek haza.

Manapság Travolta együtt él a birtokon lányával, Ellával és unokájával, a 12 éves Bennel.

[kapcsolodo]/krausz-gabor-ujra-tetovaltatott-de-vajon-megvan-e-meg-a-toth-gabit-abrazolo-kep/[kapcsolodo]