Videó: leszakadtak a legendás párizsi Moulin Rouge lapátkerekei

1 hét ezelőtt 6

[sz]Karkó Ádám, fotó: Pixabay[sz]

Leestek csütörtökön hajnalban a a párizsi Moulin Rouge épületén lévő szélmalom lapátkerekei – számolt be róla a Blikk. A leszakadt lapátkerekek a felirat három betűjét is elsöpörték, a balesetben viszont senkinek nem esett bántódása.

Az ébredező párizsi lakosok hajnalban azt tapasztalták, hogy a Párizs 18. kerületében található Moulin Rouge lapátok nélkül ékeskedik. A hatóságok szerint az eset éjjel 2-3 óra között történhetett.

A párizsi tűzoltóság állítása szerint nem az eset során nem történt testi sérülés, valamint a Moulin Rouge épületét pedig nem fenyegeti az összeomlás veszélye. A területet a továbbiakban biztonságosnak nyilvánították.

Azonban a szerkezet balesetének okát még nem ismertették. Fanny Rabasse, a Moulin Rouge sajtófőnöke a Le Parisiennek szintén azt mondta, hogy „jelenleg nincs magyarázat a történtekre”.

Les joies d’aller bosser à 3h : se retrouver nez à nez avec l’hélice du moulin rouge tombée par terre pic.twitter.com/Xi9zI0TJHu

— Adélaïde Malavaud (@AMalavaud) April 25, 2024

[kapcsolodo]kesz-hajtovadaszat-indult-a-londoni-buckingham-palotabol-elszabadult-a-brit-hadsereghez-tartozo-lovak-ellen[kapcsolodo]