Visszatér Kovács "Kovi" István a pornófilmezéshez

1 hónap ezelőtt 7

Több mint nyolc év kihagyás után újra a felnőttfilmek világában akar alkotni.

“Folyamatosan azt éreztem, visszahúz a kamera, és most engedek neki. Nem érzem magam annyira öregnek, hogy ne tudnék ebbe újra belevágni, sőt, erőm teljében vagyok” – fogalmaz Kovács Kovi István a Blikknek, amikor elmondja, hogy sok év után ismét pornófilmeket szeretne forgatni. Már elkezdte összerakni a stábját, és hamarosan elindul a weboldala is, ahol a castingokra lehet majd jelentkezni.

Még mindig azt vallom, hogy Magyarországon vannak a legszebb nők a világon. Hiszem, hogy sikerül egy újabb Michelle Wildot, Maya Goldot, Monique Covet-t vagy Choky Ice-t felfedeznem.

Mint mondja, az interneten “sok hulladék film van”, de nála “továbbra is a minőség lesz a fontos”.

Több mint nyolc évvel ezelőtt, állítása szerint, azért hagyta abba a pornófilmek rendezését, mert úgy érezte, az igényes erotikus tartalmakra már nincs többé szükség. Visszavonulása után tanácsadóként kezdett dolgozni annál a magyar vállalatnál, amelynek segítségével 2016-ban ő is lefogyott. “Barátom az egyik tulajdonos, és ő győzött meg arról, amikor már 200 kiló felett voltam, hogy muszáj változtatnom. Megfogadtam a tanácsát, használtam a termékeiket és követtem az étrendet. Azóta is tartom a súlyom, és rendbe jött az egészségem is. Megszűnt a magas vérnyomásom, a magas cukrom, rendbe jöttek az ízületeim, illetve az asztmám is elmúlt. Azóta én segítek a hasonló helyzetben lévő embereknek elindulni ezen az úton” – teszi hozzá.