Zoom-meeting közben lőtte agyon a 35 éves feleségét a férfi

1 hét ezelőtt 16


[sz]Karkó Ádám, képünk illusztráció, fotó: Unsplash[sz]

Holtan találtak rá egy 35 éves nőre a rendőrök a kaliforniai La Presában található otthonában, írja a Daily Mail.
Az ügy legfőbb gyanúsítottja a nő férje, a 39 éves Christopher Bird, akit később szintén holtan találtak meg a saját autójában. A szülők halálával 9 éves kisfiuk árva lett.

Ashley Bird otthonában dolgozott, egy Zoom-meetingen vett részt, amikor az eset történt. Ashley olyan hangokat hallott a házában, mintha valaki be akarna törni, ezért a beszélgetőpartnere türelmét kérte,

aki hosszú várakozás után – Ashley később sem tért vissza – értesítette a rendőrséget. Mire a rendőrök kiértek, a fiatal nőt lőtt sebbel találták a homlokán.

Az eset idején a pár közös gyermeke az iskolában tartózkodott. Nem sokkal később a férjre egy San Clemente-i parkolóban találtak rá holtan.

Allison, Ashley nővérének elmondása szerint

a pár válni készült, amit a férj nem bírt elviselni.

Bár a fiatal nő nem panaszkodott arról, hogy férje bántalmazta volna, környezete igyekezett óvni a férfitól.

A 35 éves nő halála után gyűjtést szerveztek, hogy segítsenek Ashley családjának fedezni a temetéssel járó költségeket, illetve a fiú felneveléséhez szükséges pénzzel is támogatták a családot. Eddig több mint 19 000 dollár gyűlt össze.

[kapcsolodo]a-szivem-szakadt-meg-a-kislanyert-kizuhant-egy-gyerek-az-otodik-emeletrol-csepelen-megszolalt-egy-szemtanu-a-tragediarol[kapcsolodo]