Bejelentette az argentin tehetség leigazolását a Manchester City – HIVATALOS

3 hónap ezelőtt 10

A korábbi várakozásoknak megfelelően a Manchester City tárgyalásai a  hírek szerint célba értek napjaink legnagyobb argentin tehetségéért…

(Photo by Alex Caparros – FIFA/Getty Images)

A Manchester City hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy 2028-ig szóló szerződést kötött az argentin csatártehetséggel, Claudio Echeverrivel, aki 2025 januárjától csatlakozik a River Plate-től az angol csapathoz.

A 18 éves karmester 2023-ban debütált a felnőttek közt, de eddig nem sok lehetősége jutott a bizonyításra, ezért a két fél egyet értett egymással abban, hogy 2024-re még maradjon a nevelőegyesületénél, ahol a tervek szerint már az első csapatban fognak rá számítani és még tovább folytathatja fejlődését.

Echeverri a felnőttek közt eddig hat tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt egy gólpasszt adott rögtön a bemutatkozása alkalmával.

A tavaly év végén rendezett U17-es világbajnokságon a negyedik helyen végző argentin korosztályos válogatott egyik legjobbjaként öt gólt szerzett a tornán. Echeverri a negyeddöntőben mesterhármast ért el a brazilok ellen.

Bár a felnőttek közt még nem igazán tudott bizonyítani, az ifjú labdarúgót sokan már eddig is Lionel Messi kaliberű tehetségként tartották számon hazájában.

We are pleased to announce we have completed the signing of Claudio Echeverri from River Plate ✍

Claudio has signed a contract until June 2028 but will remain at River before moving to the Etihad Stadium in January next year.

More info ⤵

— Manchester City (@ManCity) January 25, 2024

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Bejelentette az argentin tehetség leigazolását a Manchester City – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.

Bejegyzés navigáció