Megjelent az új Depeche Mode album

1 év ezelőtt 33

A zenekar idén nyáron Magyarországon is fellép, addig négy hónapunk maradt magunkba szívni az új dalokat.

Az elmúlt hónapokban két dalt is megismerhettünk az új Depeche Mode lemezről; a Ghost Again és a My Cosmos Is Mine dalok után most azonban itt a teljes lemez.

Utoljára 2017-ben jelent meg Depeche Mode album. Ez volt a zenekar 14. lemeze, a Spirit, így hat hosszú évet kellett várni a következő korongra. Ám az elmúlt évben nem csak ezért nem volt felhőtlen a Depeche Mode rajongók öröme. Tavaly májusban meghalt a zenekar egyik alapító tagja, Andy Fletcher billentyűs.

Az új lemez munkálatait még vele kezdték el, de végül a Memento Mori című albumot már csak Martin Gore és Dave Gahan jegyzi.

A Depeche Mode a 80-as évek végén és a 90-es évek elején olyan dalokkal aratott hatalmas nemzetközi sikert, mint a Personal Jesus, az Enjoy The Silence és az I Feel You. A zenekar tagjait 2020-ban beválasztották a Rock and Roll Hírességek Csarnokába.

Többször is jártak már az elmúlt években Magyarországon, legutóbb 2018-ban a VOLT Fesztiválon koncerteztek. Idén lemezbemutató turnéra indulnak, és július 28-án a magyar közönség előtt is.

Depeche Mode Anthology Songbook

Free download

Depeche Mode sheet music: songbook "Anthology" for piano, voice and guitar. Includes 42 songs: Personal Jesus, Never Let Me Down Again, Everything Counts, Stripped, Just Can't Get Enough and more.