Végezhetett egy műsorvezetővel és párjával egy ausztrál rendőr

2 hónap ezelőtt 7

Egy ausztrál rendőrt azzal vádolnak, hogy megölte volt barátját és annak új élettársát. A férfi pénteken megjelent a bíróságon, de a holttesteket azóta is keresik.

A CNN beszámolója szerint a 28 éves Beaumont Lamarre-Condont egy 26 éves és egy 29 éves férfi meggyilkolásával vádolják. A párt utoljára hétfőn látták egyikük otthonában, Sydneyben. Később a várostól mindegy 30 kilométerre megtalálták a véres ruháikat egy kukában. 

Daniel Doherty, a helyi rendőrség főfelügyelője pénteken sajtótájékoztatón elmondta, hogy az egyik férfi otthonában tartott házkutatás során vért, valamint egy kilőtt töltényhüvelyt is találtak. „Ezt mostanra összevetették az új-dél-walesi rendőrség lőfegyverével és kiderült, hogy a lőfegyver azé 28 éves férfié, aki ellen vádat emeltek” – tette hozzá Doherty.

Az ausztráliai Új-Dél-Wales bíróságának szóvivője megerősítette, hogy Lamarre-Condon pénteken megjelent a waverley-i bíróságon, kétrendbeli gyilkosság vádjával. A rendőrség közölte, hogy a tisztet letartóztatták. 

A helyi média beszámolója szerint az egyik áldozat a Network 10 televíziós csatorna korábbi műsorvezetője volt, a másik pedig légiutas-kísérőként dolgozott. A holttesteket azóta is keresik.